Betonimiehenkuja 4

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
-5%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) Espoon toimitalo sijaitsee Otaniemessä Betonimiehenkuja 4:ssä. GTK:n toimitalo on rakennettu neljässä vaiheessa vuosien 1954 ja 2004 välillä. Tiloissa toimiva Etelä-Suomen yksikkö on keskittynyt kasvukeskuksia palvelevaan toimintaan ja kansainvälisiin projekteihin. Kohteessa on toimistotiloja, laboratorioita ja muita toiminnan tiloja sekä yleisölle avoin kirjasto ja geonäyttely. Kohteen pinta-ala on noin 17 000 m2 ja tilavuus 60 400 m3, joista GTK:n käytössä on n. 12 000 m2. Rakennuksen julkisivut ovat pääosin uudelleen käytettyä tiiltä ja yhteisissä tiloissa on luonnonkivilaattoja.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pasi Hyyppä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta -5%  

Sähköä kulunut yhteensä 6042 kWh