Ratapihantie 7 Pasilan virastokeskus

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
5%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Pasilan virastokeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, Pasilan aseman itäpuolella. Rakennus on valmistunut vuonna 1982 ja sen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Castrén-Jauhiainen-Nuuttila.

Kiinteistö levittäytyy neljän korttelin alueelle käsittäen kahdeksan maanpäällistä ja neljä maanalaista kerrosta. Rakennuksen keskeltä kulkee katettu jalankulkuväylä Opastinsilta.

Virastokeskus on suunniteltu 2500 toimihenkilölle ja tiloissa toimii muun muassa Tukes, Uudenmaan Ely-keskus , Maanmittauslaitos sekä Liikennevirasto. Lisäksi vuoden 2014 alusta lähtien kohteen isoina vuokralaisina on toiminut myös Tulli ja Te-toimisto.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pasi Hyyppä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 5%  

Sähköä kulunut yhteensä 31036 kWh