Hakaniemenranta 6

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
-14%   Kulutus
nouseva
Kuvaus Hakaniemenrannan virastotalo on rakennettu vuonna 1975. Talon peruskorjaus valmistui vuonna 2008, jolloin rakennuksen julkisivu, sisätilat sekä tekniset järjestelmät rakennettiin uudestaan. Tavoitteissa onnistuttiin ja vanha virastotalo muuttui houkuttelevaksi työympäristöksi, joka kohentaa nyt tyylikkäästi Hakaniemen kaupunkikuvaa.

Hakaniemenrannassa on käytössä palvelukonsepti, jossa Senaatti-kiinteistöt on kilpailuttanut talon käyttäjien puolesta muun muassa kiinteistön aulapalvelut, siivouksen ja ravintolapalvelut. Asiakkaat ovat tehneet yhden palvelusopimuksen Senaatti-kiinteistöjen kanssa ja Senaatti-kiinteistöt vastaa palveluiden johtamisesta ja seurannasta.

Hakaniemenrannan virastotalossa toimivat Opetushallitus, Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteystyön keskus CIMO, Fulbright Center, Suomen Akatemia ja Bonus EEIG. Virastotalossa on tilaa 27 775 brm2 .
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pasi Hyyppä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus nouseva   Kulutus tavoitetasosta -14%  

Sähköä kulunut yhteensä 4008 kWh