Hyvinkään virastotalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
-1%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Hyvinkään virastotalo on rakennettu 1989. Kohdetta laajennettiin vuosina 2012 – 2013. Vanhan osan suunnitteli arkkitehti Aarne von Boehm ja uuden osan Arkkitehtitoimisto Havas Rosberg Oy. Laajennusosan pinta-ala on noin 2000 m2 ja vanhan osan noin 3000 m2.
Virastotalon pääsisäänkäynti on Urakankadun puolella. Sisääntuloaula on valoisa ja korkea ja sen julkisivu on pääasiassa lasia. Rakennuksen julkisivuissa on käytetty valkobetonielementtejä, vaaleankeltaista tiilielementtilaattaa, puupaneelia ja anodisoitua alumiiniprofiilia. Pihan viheralueella olevat käräjäkivet on tehty tontilla olleista kivistä.
Virastotalossa toimivat mm. Hyvinkään käräjäoikeus, poliisilaitos, maistraatti ja Uudenmaan TE-toimisto.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pasi Hyyppä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta -1%  

Sähköä kulunut yhteensä 1225 kWh