Torikatu 36 virastotalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
nouseva
Kuvaus Torikatu 36:ssa sijaitseva virastokokonaisuus muodostuu kahdesta samassa korttelissa olevasta punatiilirakenteisesta rakennuksesta. Varsinainen virasto-osa on valmistunut v. 1966 ja entinen maaherran rakennus on valmistunut v. 1967. Rakennukset on peruskorjattu vaiheittain vuosien 2004 - 2011 aikana ja täyttävät nyt nykyaikaisen toimistotilojen vaatimukset. Rakennuksissa on tilaa yhteensä n. 13 900 brm2.

Torikatu 36 virastotalossa toimivat Itä-Suomen AVI, Pohjois-karjalan maistraatti, Pohjois-Karjalan ulosottovirasto, Pohjois-Karjalan verotoimisto, Pohjois-Karjalan maanmittaustoimisto, Pohjois-Karjalan ELY, Itä-Suomen syyttäjänvirasto ja Amica-ravintola.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Timo Keskikuru
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus nouseva   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 4189 kWh