Kemin virastotalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Kemin keskustassa sijaitseva virastotalo koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka sijaitsevat vierekkäin samassa korttelissa. Vanhan virastotalon käyntiosoite on Asemakatu 19, ja uuden virastotalon osoitteessa Valtakatu 28. Vanhempi rakennus on rakennettu v. 1956. Rakennus on peruskorjattu vuonna 2006. Uudemman virastotalon rakennusvuosi on 1985. Vuonna 2006 toteutetussa peruskorjaushankkeessa saneerattiin uudet tilat TE –keskukselle, ja vuoden 2010 hankkeessa ulosotto- ja syyttäjänvirastolle. Muu osa uudesta virastotalosta on vielä saneeraamatta. Rakennuksessa on viidessä kerroksessa tilaa yhteensä n. 12200 brm2.

Kemin virastotalossa toimivat Meri-Lapin työvoimatoimisto, Lapin syyttäjänvirasto, Länsi-pohjan ulosottovirasto, Liikkuva poliisi, Peräpohjolan poliisilaitos, Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, Lapin ELY, Kemin Oikeusaputoimisto ja ISS Palvelut Oy.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Juho Määttä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 685 kWh