Lappeenrannan virastotalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Lappeenrannassa kansalaistorin vieressä sijaitseva virastotalo on osa kaupungin hallintokorttelialuetta. Virastotalo on valmistunut v. 1980 ja se on peruskorjattu vuosina 2005-2006. Valtion virastotalokiinteistöön kuuluu lisäksi v. 1956 rakennettu ns. Vanha posti- ja teletalo.

Virastotalossa toimivat seuraavat valtion virastot: Etelä-Karjalan TE-toimisto, Etelä-Karjalan verotoimisto, Kaakkois-Suomen maanmittaustoimisto, Etelä-Suomen aluehallintovirasto/työsuojeluvastuualue, Etelä-Karjalan ulosottovirasto, Kaakkois-Suomen maistraatti, Itä-Suomen verotarkastusyksikkö/Lappeenrannan toimipiste, Salpausselän syyttäjänvirasto ja Valtiokonttori. Teletalossa toimivat Etelä-Karjalan käräjäoikeus, Etelä-Karjalan poliisilaitoksen hallinto ja Suojelupoliisi.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pasi Pipatti
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 7825 kWh