Vero- ja työvoimatalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Torikatu 34 – 40 on 5-kerroksinen, vuonna 1983 valmistunut toimistorakennus. Se peruskorjattiin vuonna 2006. Samalla rakennuksen pinta-ala laajentui noin kaksinkertaiseksi. Kiinteistön vanhan osan pinta-ala on 7508 m2, ja uudisalaa on 7066 m2. Yhteensä pinta-ala on 14574 m2.

Kellarikerroksissa on väestösuojat, autohallit ja teknisiä tiloja, 1. kerroksessa asiakaspalvelutilat ja toimistoja, 2. – 4. kerroksessa on toimistotilaa. Viidennessä kerroksessa ovat IV-konehuoneet, ATK-tilat ja neuvottelutila.

Kiinteistössä toimivat Oulun seudun työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Suomen verovirasto sekä Uniresta Oy (Ravintola Vanilla). Verovirastossa työskentelee noin 300 henkilöä, Työ- ja elinkeinotoimistossa noin 100 henkilöä ja ravintola Vanillassa 6 henkilöä.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Juho Määttä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 6963 kWh