Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy Oulu

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n Oulun toimitalo sijaitsee Linnanmaalla kaupungin pohjoisosassa, Oulun Yliopiston kampusalueen kyljessä. Pinta-alaltaan noin 40 500-neliöinen tutkimus- ja toimistorakennus on rakennettu neljässä eri vaiheessa. Ensimmäinen vaihe (osa A) valmistui vuonna 1988, ja ensimmäinen laajennus 1990. Vuonna 2001 otettiin käyttöön osa K. Laajennustyön yhteydessä tehtiin laajennus- ja muutostöitä osissa D ja E. Laboratoriorakennus (osa B) valmistui vuonna 2002.
Rakennuksessa tehdään uraauurtavaa tutkimustyötä, ja sen tiloissa sijaitsee mm. kansainvälisesti ainutlaatuinen älypainokone. Rakennuksessa toimii VTT:n lisäksi ravintola Antell ja muutamia huipputeknologiayrityksiä.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Juho Määttä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 10206 kWh