Kastellin tutkimuskeskus

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
6%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Kastellin tutkimuskeskuksen kiinteistö rakennettiin vuonna 1993 lääke- ja terveystieteellisen huippututkimuksen toimisto- ja laboratoriorakennukseksi. Kiinteistö sijaitsee Oulun kaupungin keskustan tuntumassa Kontinkankaalla, samassa kampuksessa Oulun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa. Rakennuksessa on kuudessa kerroksessa tilaa yhteensä n. 8700 brm2.

Kastellin tutkimuskeskuksessa toimivat Oulun Yliopisto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyslaitos sekä ravintola Amikast.

Kiinteistön tekniikkaa on viime vuosina parannettu ja nykyaikaistettu, mm. rakennusautomaatio uusittiin kokonaisuudessaan v. 2011.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Juho Määttä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 6%  

Sähköä kulunut yhteensä 1416 kWh