Rovaniemen virastotalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Rovaniemellä Valtakadun ja Hallituskadun kulmassa sijaitseva virastotalo on osa kaupungin hallintokorttelialuetta. Virastotalo koostuu kolmesta eri aikana rakennetusta osasta. Vanhimmat osat ositteissa Hallituskatu 1 ja 5 on rakennettu 1950-luvulla. Näiden välissä oleva uusin osa, Hallituskatu 3 on valmistunut vuonna 1980. Kaikki edellä mainitut rakennusosat on peruskorjattu eri vaiheissa vuosina 1999 – 2010.

Virastotalossa toimivat seuraavat valtion virastot: Lapin poliisilaitos, Lapin ulosottovirasto, Lapin syyttäjänvirasto, Liikkuvan poliisin Rovaniemen toimipiste, Keskusrikospoliisin Rovaniemen toimipiste, Lapin verotoimisto, Lapin ELY:n hallinto-, liikenne- ja ympäristövastuualueet, Lapin maistraatit ja Lapin maanmittaustoimisto. Lisäksi kiinteistössä toimii henkilöstöravintola Kuukkeli.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Juho Määttä
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 4534 kWh