Attila

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
nouseva
Kuvaus Attila-kiinteistönä tunnettu entinen kenkätehdas on rakennettu kahdessa päävaiheessa 1910-luvulla ja 1950-luvulla. Nykyiseen käyttöönsä se peruskorjattiin ensimmäisen 1980-luvulla ja viimeksi 2010. Tehtaanpihan etelälaidan pieni tallirakennus on peräisin tehtaan perustavasta rakennusvaiheesta 1910-luvulta.
Attila on Tampereen keskeistä teollisuushistoriallista rakennuskantaa. Kotimaisen kenkäteollisuuden suuruuden aikojen rakennusmuistona sillä on myös valtakunnallista merkitystä. Attila sijaitsee Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä aivan rautatieaseman kupeessa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Rakennuksessa on kuusi kerrosta. Keskimääräinen kerroskorkeus on 3,69 m ja bruttoala on 15 410 m2. Suurimpina vuokralaisina talossa tällä hetkellä toimivat Pirkanmaan ELY ja Pirkanmaan-Satakunnan Maanmittauslaitos.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pertti Puisto
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus nouseva   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 2812 kWh