Tampereen oikeustalo

Sähkönkulutus
tavoitetasosta
0%   Kulutus
ennallaan
Kuvaus Kun aikansa merkittävin arkkitehti Suomessa, Turun lääninarkkitehti Georg Theodor Polichron Chiewits, silmäili joulukuussa vuonna 1857 juuri valmistuneita muurauksia ja kappaholveja, jotka hän oli suunnitellut silloin rakenteilla olevaan, Laukon kartanon isännän, varatuomari Adolf Törngrenin pellava- ja silkkitehtaaseen, ei hänen päähänsä varmaankaan ensimmäisenä ajatuksena pälkähtänyt, että ”siinäpä vasta sopiva paikka tämän yhteiskunnan erään kulmakiven, oikeuslaitoksen ynnä arvon tuomarien nauttia lounaansa” /Keijo Heiskanen Safa 16.12.1994

Tampereen oikeustalo aloitti toimintansa nykyisessä muodossaan Tammerkosken partaalla perinteikkäässä tehdasmiljöössä 1994. Oikeustalossa työskentelevät tällä hetkellä Pirkanmaan käräjäoikeus ja Pirkanmaan ulosottovirasto. Käräjäsaleja on yhteensä 15 kpl, ja salien ja toimistotilojen lisäksi oikeustalossa on ravintola. Kohteen bruttoala on noin 14 500 m2. Tiloja on perusparannettu viimeksi 2003.
Alueellinen
yhteyshenkilö
Pertti Puisto
Yhteystiedot >
Energiatodistus Tutustu kohteen energiatodistukseen (pdf)

Energiatodistuksen tavoitteena on antaa mahdollisuus seurata rakennusten energiankulutusta riippumatta siitä mikä lämmitysmuoto on sekä mahdollistaa vastaavien rakennusten energiatehokkuuden vertailua.
Energiatehokkuutta mitataan energialuokka-asteikolla A-G.

Energiatodistuksessa kerrotaan rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia, laite- ja kiinteistösähkö, jäähdytysenergia sekä niiden pohjalta laskettu, bruttopinta-alaan suhteutettu energiatehokkuusluku.

Sähkön vuorokausikulutus

Kulutus ennallaan   Kulutus tavoitetasosta 0%  

Sähköä kulunut yhteensä 2360 kWh