Meistä

Kumppanisi kestävän energian saralla

Senergia on aurinkoenergiatuotteiden, sähköautojen lataustuotteiden ja energian varastointituotteiden asentajien kumppani. Tarjoamme johtavien valmistajien tuotteita turvallisesti ja nopeasti toimitettuina. Senergia järjestää myös markkinoiden johtavaa osaamisen kehittämistä alan koulutusten ja sertifiointien kautta. Senergia on luotettava kumppani tilauksen tekemisestä ja teknisestä tuesta aina turvallisiin ja nopeisiin toimituksiin asti.

Markkina-alueena koko Pohjoismaat

Senergia on pohjoismainen jakelija, jolla on varastot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Meillä on paikalliset myyntikonttorit maissa, joissa toimimme

MicrosoftTeams-image (1)

Anton Öbrink
COO

Roolissani operatiivisena johtajana keskustelen toimittajiemme ja hankinnassa sekä asiakaspalvelussa toimivien kollegoideni kanssa päivittäin. Kiinnitämme huomiota siihen, miten toimittajamme kokevat Senergian yhtenä tärkeimmistä kumppaneistaan Pohjoismaissa, sekä siihen, että rakentamamme yhteistyö kantaa hedelmää, ei ainoastaan meille ja toimittajille vaan myös asentajille. Rakennamme niin sanotun win-win-win-kumppanuuden, jossa kaikki voittavat.

download

Mikaela Sundberg
VP

Jag började på Senergia när företaget fortfarande var i startgroparna. Idérikedomen och drivet att genomföra dem som fanns i Senergia då är det som gjort att att vi idag är nordens ledande grossist. Med växande storlek och fler medarbetare har vi fått in ännu mer idéer och genomförandekraft. Jag är otroligt stolt att vara del av team Senergia! 

1627066202419

Sandra Arenhammar
Team leader Customer Support

Aloitin asiakastuessa vastaamalla vaihteeseen ja työskentelemällä asiakkaiden kanssa. Senergialla sain nopeasti lisää vastuuta ja uusia mahdollisuuksia. Ryhmämme työskentelee päivittäin asiakkaidemme ja heidän haasteidensa kanssa. Asiakkaamme arvostavat meitä tarkkakuuloisuutemme ja nopeutemme vuoksi. Arvostan todella mahdollisuutta työskennellä lähellä asiakkaita!

Senergialla keskitymme kestävään liiketoimintaan, joka näkyy markkinoille tarjoamissamme tuotteissa ja ratkaisuissa, sekä omien ja kumppaneidemme toiminnassa.

 

Edistämme kestävyyttä toimitusketjussamme SQM:n (Supplier Qualification Form) avulla ja varmistamme, että kaikki toimittajat noudattavat ISO9001-, ISO14001- ja ISO45001-kestävyysstandardeja.

 

Sähkötuotteiden ja akkujen kestävä hallinta niiden elinkaaren lopussa varmistetaan noudattamalla WEEE-direktiiviä. Vuonna 2022 Senergia AB maksoi 3 miljoonaa Ruotsin kruunua varmistaakseen paneelien ja akkujen kestävän hallinnan ja kierrätyksen.  

Teemme myös aktiivista yhteistyötä jakelukumppaniemme kanssa kompensoidaksemme ja vähentääksemme kuljetuksista aiheutuvia päästöjä.

Sesol on ruotsalainen aurinkokennoyritys, joka perustettiin 2019, ja vuoden 2020 aikana syntyi tuotemerkki Sekraft. Konserni tarjoaa kokonaisratkaisuja liittyen aurinkokennoihin, akkuihin, IMD-laitteisiin sekä sähköautojen latausjärjestelmiin. Sesol ja Sekraft käyttävät ainoastaan omia työntekijöitään, joihin kuuluu muun muassa energiainsinöörejä, projektipäälliköitä, asentajia ja sähköasentajia, ja siten he hallitsevat koko prosessia ja voivat taata lupauksensa laadun, aikataulun ja kulujen suhteen.

 

“Senergia on luonut vahvan kumppanuuden kanssamme ja ollut merkittävästi vaikuttamassa Sesolin kasvuun. Kun edellytykset ovat muuttuneet, Senergia on mukauttanut työskentelytapojaan niin prosesseissa kuin rutiineissa sekä IT-asioissa.” Kertoo Victor Salomonsson, Sesolin toimitusjohtaja. “Suhteemme perustuu avoimeen keskusteluyhteyteen ja pitkän aikavälin ajatteluun. Senergia tarjoaa täydelliset toimitukset loppukuluttajalle sekä kaikkiin yhdeksään täyden palvelun toimistoomme Ruotsissa. Kolmen vuoden aikana Sesol on kasvanut harvainyhtiöstä Ruotsin suurimmaksi aurinkokennoyritykseksi, jossa on nykyään noin 600 työntekijää.”

Swedala Tak on franchise-yritys, jolla on palvelutoimisto ja joukko franchise-yrittäjiä, joita kutsutaan “Kattomestareiksi” (takmästare). He pyörittävät omia kattoyrityksiään ja toimivat yhteisen tuotemerkin alaisuudessa: Swedala Tak – Koko Ruotsin Kattomestari!

 

Yhdessä Senergian kanssa Swedala Tak on kehittänyt räätälöidyn koulutusohjelman sekä suunnitellut ohjekirjoja ja työskentelytapoja, joiden avulla Swedala Takin Kattomestarit koulutetaan asentamaan aurinkopaneeleita. “Senergian kanssa solmitun yhteistyökumppanuuden ansiosta olemme lisänneet kokonaisen toimialan ja tuplanneet tilaustemme arvon tarjoamalla aurinkopaneelien asennuksia asiakkaillemme, jotka ovat tilanneet katon vaihdon”, kertoo Swedala Takin liiketoiminnan kehityspäällikkö Dan Gustafsson.


“Olemme saaneet uskomattoman paljon synergiaetua siitä, että voimme yhdistää uuden katon asennuksen aurinkokennojen asennukseen. Senergiassa on ollut ainutlaatuista se, että he ovat voineet ottaa haltuunsa kokonaisuudessaan meidän katontekijöidemme koulutuksen, laadun ja tietämyksen. Heillä on kerrassaan ainutlaatuista kokemusta aurinkokennoista.”

Huawei on yksi maailman innovatiivisimmista älykkäitä aurinkoenergiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä, jonka osaaminen on rakentunut pitkään kokemukseen digitaalisesta tietotekniikasta. Huawei hyödyntää viimeisintä tekoälyä ja uusimpia pilviratkaisuja tehdäkseen aurinkoenergian voimantuotosta niin optimaalista kuin mahdollista.

 

“Kun Senergia on ollut kumppanimme Pohjoismaissa, olemme Huaweilla saaneet suurta hyötyä heidän syvällisestä teknisestä tietämyksestään koskien aurinkoenergiaa ja energian varastointia. Senergia on vetänyt omat koulutuksensa ruotsiksi meiltä, Huaweilta, saadulla materiaalilla. Sillä tavoin olemme voineet päästä markkinoille paikallisesti todella nopeasti”, sanoo Huawei Digital Powerin toimialajohtaja Patrik Salklev. “Senergian ammattimaisuus ja strateginen ajattelutapa on ollut todella tärkeää yhteistyössämme. Olemme palkinneet Senergian nimittämällä heidät Pohjoismaiden huippukumppaniksemme”, sanoo Huawei Digital Powerin Channel Director KooKing Kuang.

Haluatko tulla asiakkaaksemme?

Rekisteröi itsesi kahdessa minuutissa!

Tietoa tuki

Seuraa meitä

Education Template