Sijoittajasuhteet

Tervetuloa

Senergia on aurinkoenergiatuotteiden, sähköautojen lataustuotteiden ja energian varastointituotteiden asentajien kumppani. Tarjoamme johtavien valmistajien tuotteita turvallisesti ja nopeasti toimitettuina. Senergia järjestää myös markkinoiden johtavaa osaamisen kehittämistä alan koulutusten ja sertifiointien kautta. Senergia on luotettava kumppani tilauksen tekemisestä ja teknisestä tuesta aina turvallisiin ja nopeisiin toimituksiin asti.

Voimakas kasvu

Senergia on yrityksiensä Senergia AB, Senergia Charge AB, Senergia AS ja Senergia Suomi Oy kautta johtava pohjoismainen vastuullisen energian jakelija. Yritys on toiminut vuodesta 2018 lähtien pohjoismaisilla markkinoilla järjestelmäratkaisujen sekä aurinkoenergiaan, sähköautojen lataamiseen ja energianvarastointiin liittyvien tuotteiden parissa, tarjoten myös erittäin ammattitaitoista teknistä neuvontaa. Lisäksi Senergia kouluttaa pohjoismaisia energiamarkkinoita aurinkoenergian, sähköautojen lataamisen ja energianvarastoinnin integroinnissa räätälöimällä koulutuksia ja kehittämällä sertifiointeja. Senergialla on paikalliset toimistot ja varastot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, mikä mahdollistaa turvalliset ja nopeat toimitukset sekä erinomaisen palvelun asiakkaille. Senergian selkeänä tavoitteena on jatkaa kasvua tuottoisan asettumisen kautta ja vahvistamalla paikallisia tarjouksia asiakkailleen.

SenergiaKartamedvitny

Hallitus

bengt

Bengt Ottosson

Bengt Ottosson toimi aiemmin toimitusjohtajana ja tuotanto- ja jakelujohtajana Expressenillä. Roolissaan hän oli jäsenenä myös useammassa tuotantoon liittyvässä hallituksessa. Ennen sitä hän oli muun muassa Kvällstidningsbolagetin toimitusjohtaja.

 

Bengt on Medieföretagenin puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen Almegassa ja Svenskt Näringslivissä sekä toiminnanjohtaja Svenskt Näringslivissä, logistiikkayritys Tidsamissa ja vuokratyövoima- ja rekrytointiyritys First Reservessä.

charlotte

Charlotte Hansson

Charlotte Hanssonilla on pitkä kokemus liikenne- ja logistiikka-alasta niin MTD:n toimitusjohtajana Ruotsissa kuin Jetpakilla Ruotsissa sekä muissa johtotehtävissä Danzas ASG Eurocargolla. Lisäksi Charlottella on 10 vuoden kokemus Life Science/Biotech -alalta. Charlotte on hallituksen puheenjohtaja Orio AB:lla ja Link Top Holding A/S:llä sekä jäsen Bergman & Beving AB:llä, DistIT AB:llä, Green Cargo AB:llä, Probi AB:llä ja Stena Trade & Industry AB:llä.

ketil

Ketil Thorsen

Ketil Thorsenilla on pitkä kokemus kansainvälisessä yrityksessä öljyalalla, ja hän on työskennellyt muun muassa Royal Dutch Shellillä, Accenturella sekä toimitusjohtajana asennusyritys Bravidalla Norjassa, vähittäiskauppayritys Grensemat og KBÄ:llä Ruotsissa ja Preem Norge AS:llä. Ketil on hallituksen puheenjohtaja Eurowagilla (Tsekki), Recyctec AB:llä (Ruotsi) ja hallituksen jäsen Thermosaver AS:llä (Norja).

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

Rakennusinsinööri sähkötekniikka (Tukholman teknillinen korkeakoulu) ja kauppatieteiden kandidaatti (Tukholman yliopisto) ja teknologiajohtaja ja koulutusvastaava Senergialla. Tim osallistuu ahkerasti aurinkokennokeskusteluun, ja hän on kirjoittanut kaksi käsikirjaa (Senergias Montagehandbok/Senergian Asennuskäsikirja & Senergias Handbok i Solcellsteknik/Senergian aurinkokennotekniikan käsikirja). Tim istuu lisäksi Svensk Solenergi -toimialayhdistyksen teknisessä komiteassa.

Thomas_lithner

Thomas Lithner

Osakas ja toimitusjohtaja Senergialla. Thomas on yrittäjä ja Struktur Svenskan toimiston perustaja ja Nordic Light Capitalin jäsen.

Johtoryhmä

Thomas_lithner

Thomas Lithner

CEO, Sweden

download

Mikaela Sundberg

VP

ADAM

Adam Levén

CFO

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

CTO

Antonobrink

Anton Öbrink

COO

simsonjakobsson

Simson Jakobsson

CEO, Norway

LauriVannas

Lauri Vannas

CEO, Finland

Tietoa tuki

Seuraa meitä

Education Template