Sijoittajasuhteet

Tervetuloa

Yhtiöidensä Senergia AB, Senergia Charge AB, Senergia AS ja Senergia Suomi Oy kautta Senergia on Pohjoismaiden johtava, kestävään energiaan erikoistunut tukkukauppa. Vuodesta 2018 alkaen Senergia on tarjonnut pohjoismaisille markkinoille aurinkoenergiaan, sähköautojen lataamiseen ja energian varastoimiseen liittyviä huipputuotteita sekä erittäin tasokasta teknistä neuvontaa.

Senergia toimii myös kouluttaakseen ruotsalaisia energiamarkkinoita aurinkoenergian, sähköautojen latauksen ja energian varastoimisen integroimisessa räätälöimällä koulutuksia ja kehittämällä sertifiointeja. Koska Senergialla on paikallinen henkilökunta ja varasto niin Suomessa kuin Ruotsissa, Senergia pystyy tarjoamaan turvalliset toimitukset ja erittäin korkean palveluasteen.

Voimakkaasti kasvava yritys

Senergia perustettiin 2014, ja se on tällä hetkellä pohjoismaisten markkinoiden johtava toimija, jonka työntekijät sekä varasto sijaitsevat Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Jo vuodesta 2018 alkaen Senergia on erikoistunut toimimaan kumppanina asentajille, jotka toimivat aurinkoenergian, sähköautojen latauksen ja energian varastoinnin parissa. Senergia ei suorita lainkaan omia asennuksia, vaan toimittaa tasaisen materiaalivirran. Yritys tarjoaa myös markkinoiden johtavaa pätevyyskoulutusta kouluttamalla ja sertifioimalla asentajia ja markkinoiden muita toimijoita.

 

Senergia kasvaa tasaisesti ja sillä on selkeä kasvusuunnitelma – vahvistaa paikallistaa tarjontaa olemassa olevilla markkinoilla ja jatkaa kasvua kansainvälisesti tuottoisalla, paikallisella vakiinnuttamisella.

 

Yritys perustettiin vuonna 2018, minkä jälkeen toiminta on kasvanut kolmesta perustajasta nykyiseen noin 40:een sitoutuneeseen työntekijään.

 

Neljässä vuodessa yrityksen liikevaihto on kasvanut noin 700 000 eurosta lähemmäs 70 miljoonaan euroon, ja toiminta on nykyisin tasaisen kannattavaa.

SenergiaKartamedvitny

Hallitus

bengt

Bengt Ottosson

Bengt Ottosson toimi aiemmin toimitusjohtajana ja tuotanto- ja jakelujohtajana Expressenillä. Roolissaan hän oli jäsenenä myös useammassa tuotantoon liittyvässä hallituksessa. Ennen sitä hän oli muun muassa Kvällstidningsbolagetin toimitusjohtaja.

 

Bengt on Medieföretagenin puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen Almegassa ja Svenskt Näringslivissä sekä toiminnanjohtaja Svenskt Näringslivissä, logistiikkayritys Tidsamissa ja vuokratyövoima- ja rekrytointiyritys First Reservessä.

charlotte

Charlotte Hansson

Charlotte Hanssonilla on pitkä kokemus liikenne- ja logistiikka-alasta niin MTD:n toimitusjohtajana Ruotsissa kuin Jetpakilla Ruotsissa sekä muissa johtotehtävissä Danzas ASG Eurocargolla. Lisäksi Charlottella on 10 vuoden kokemus Life Science/Biotech -alalta. Charlotte on hallituksen puheenjohtaja Orio AB:lla ja Link Top Holding A/S:llä sekä jäsen Bergman & Beving AB:llä, DistIT AB:llä, Green Cargo AB:llä, Probi AB:llä ja Stena Trade & Industry AB:llä.

ketil

Ketil Thorsen

Ketil Thorsenilla on pitkä kokemus kansainvälisessä yrityksessä öljyalalla, ja hän on työskennellyt muun muassa Royal Dutch Shellillä, Accenturella sekä toimitusjohtajana asennusyritys Bravidalla Norjassa, vähittäiskauppayritys Grensemat og KBÄ:llä Ruotsissa ja Preem Norge AS:llä. Ketil on hallituksen puheenjohtaja Eurowagilla (Tsekki), Recyctec AB:llä (Ruotsi) ja hallituksen jäsen Thermosaver AS:llä (Norja).

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

Rakennusinsinööri sähkötekniikka (Tukholman teknillinen korkeakoulu) ja kauppatieteiden kandidaatti (Tukholman yliopisto) ja teknologiajohtaja ja koulutusvastaava Senergialla. Tim osallistuu ahkerasti aurinkokennokeskusteluun, ja hän on kirjoittanut kaksi käsikirjaa (Senergias Montagehandbok/Senergian Asennuskäsikirja & Senergias Handbok i Solcellsteknik/Senergian aurinkokennotekniikan käsikirja). Tim istuu lisäksi Svensk Solenergi -toimialayhdistyksen teknisessä komiteassa.

Thomas_lithner

Thomas Lithner

Osakas ja toimitusjohtaja Senergialla. Thomas on yrittäjä ja Struktur Svenskan toimiston perustaja ja Nordic Light Capitalin jäsen.

Johtoryhmä

Thomas_lithner

Thomas Lithner

CEO, Sweden

download

Mikaela Sundberg

VP

ADAM

Adam Levén

CFO

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

CTO

Antonobrink

Anton Öbrink

COO

simsonjakobsson

Simson Jakobsson

CEO, Norway

LauriVannas

Lauri Vannas

CEO, Finland

Tietoa tuki

Seuraa meitä

Education Template