Ferroamp ja Senergia aloittavat tiiviimmän yhteistyön

Ferroamp Elektronik AB ja Senergia AB ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen koskien Ferroampin tuotteiden myyntiä Senergian jakeluverkoston kautta sisältäen yli 100 jälleenmyyjää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa. Sopimus käynnistyy +8 MSEK suuruisella tilauksella, joka toimitetaan vuoden 2020 aikana.

\”Jakelustrategia, joka on eritelty sopimuksessa, avaa Senergialle mahdollisuuden keskittyä tarjoamaan Ferroampin maailmanlaajuisesti johtavia ratkaisuja. Sopimukseen sisältyy Senergian tarjoama tuotteiden varastointi, koulutus ja myynnin tekninen tuki. Senergia toimii useilla markkinoilla Pohjoismaissa ja sillä on sitä kautta vahva asema energiatoimialalla Pohjoismaissa. Odotamme yhteistyön Ferroampin kanssa syvenevän tulevaisuudessa – ensimmäinen suurempi tilaus vuodelle 2020 mahdollistaa Ferroampin tuotteiden jatkuvasti hyvän saatavuuden\” sanoo Jonas Svärdby, Senergian toimitusjohtaja.     

\”Senergian kanssa tehty sopimus näyttää osaltaaan, että Ferroampin tarjonta ja tuotteet ovat kiinnostavia markkinoilla, jonka potentiaali on suuri. Suunnitelmaamme kuuluu yhteistyö valikoitujen kumppaneiden kanssa. Tavoitteenamme on kasvaa sekä Ruotsissa että Ruotsin naapurimaissa ensimmäisenä askeleena Eurooppaan laajentumisessa\” kertoo Ferroampin markkinointi- ja myyntipäällikkö Niclas Wadestig.

Yhteystiedot:
Björn Jernström, toimitusjohtaja ja perustaja, Ferroamp, puh. +46 70 930 89 82
Jonas Svärdby, toimitusjohtaja, Senergia, puh. +46 73 849 92 82

Lisätiedot kotisivuilta: www.ferroamp.com / www.senergia.se

Senergia
Senergia on nopeasti kasvava yritys, joka toimii aurinkosähkömateriaalin jakelijana Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tarjontaan kuuluu myös vahva tekninen tuki ja koulutus liittyen aurinkosähköön ja älykkäisiin energiajärjestelmiin. Toimipisteet sijaitsevat Tukholmassa ja Helsingissä. Tuotteet on suunnattu aurinkosähköalan ammattilaisille, koulutuksia järjestetään yhteistyössä ammattikorkeakoulujen kanssa sekä laitevalmistajien kanssa, konsultointipalveluja tarjotaan sekä asentajille että loppuasiakkaille.

Ferroamp Elektronik
Ruotsalainen Ferroamp Elektronik AB (publ), joka on perustettu vuonna 2010, on nopeasti kasvava cleantech-yritys, joka tarjoaa uraauurtavia energia- ja tehon optimointiratkaisuja kiinteistöille. Ferroampilla on skaalautuva alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden yhdistää patentoitua teknologiaa Ferroampin EnergyHub:iin sisältäen vaihtoehtoiset energialähteet ja energian varastoinnin. Ratkaisu on ainutlaatuinen – sen avulla useita rakennuksia voidaan yhdistää nano gridiin – PowerShare. Asiakkaita ovat esim. kiinteistöyhtiöt / kiinteistöjen omistajat, energiakonsultit ja energiayhtiöt. Ferroampille on myönnetty useita merkittäviä kansainvälisiä ympäristöpalkintoja. Pääkonttori sijaitsee Spångassa, Tukholman lähellä.

G&W Fondkommission on sertifioitu neuvonantaja, sähköposti: ca@gwkapital.se, puh. +46 8 503 000 50

\"\"

Följ oss

Education Template